ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δήμος Λευκωσίας: Κλειστός Δρόμος

Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 μέχρι την Τρίτη 30 Ιουλίου 2019 τμήμα της οδού Απόλλωνος, στην Εντός των Τειχών πόλη, από τη συμβολή της με την οδό Περικλέους μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φωκίωνος, θα παραμείνει κλειστή για την τροχαία, λόγω των εργασιών που θα εκτελούνται για στήριξη επικίνδυνου τοίχου στον δρόμο αυτό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κάτοικοι της οδού Περικλέους θα μπορούν να εισέρχονται στην οδό Περικλέους κανονικά. Οι κάτοικοι της οδού Απόλλωνος θα έχουν πρόσβαση μέχρι το σημείο που βρίσκονται οι οχηματικές προσβάσεις των ιδιωτικών χώρων στάθμευσης.

Η έξοδος των οχημάτων από τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης θα γίνεται από την οδό Απόλλωνος (η μονόδρομη κατεύθυνση της οποίας θα αρθεί κατά την περίοδο εκτέλεσης των εργασιών) και από την οδό Περικλέους με αριστερόστροφη κίνηση προς την οδό Ρηγαίνης, προστίθεται ενώ καλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών για άρση της επικινδυνότητας. "Λυπούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία των δημοτών και των επισκεπτών στην περιοχή", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X