ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Επικαλέστηκε το 40 ημερών παιδί του για να μην καταλήξει στο κελί

«Με χρειάζονται το 40 ημερών παιδί μου και η γυναίκα μου»

Το παιδάκι και την γυναίκα του, επικαλέστηκε για να μην καταλήξει στα κρατητήρια, ύποπτος για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης (21/11) οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου για διάταγμα προσωποκράτησης.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία ζήτησε την προσωποκράτηση του υπόπτου, για περίοδο τριών ημερών, ωστόσο ο ίδιος έφερε ένσταση στην κράτησή του, λέγοντας ότι τον χρειάζονται το μόλις 40 ημερών παιδάκι του και η σύζυγός του, η οποία δεν μιλά ελληνικά.

Μάλιστα, ο ύποπτος, ισχυρίστηκε ενώπιον δικαστηρίου ότι όταν καλέστηκε από την Αστυνομία, παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές.

Ο αλλοδαπός, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν εντός της αίθουσας του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, είναι ύποπτος για αδικήματα που αφορούν την συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, την διάρρηξη και κλοπή, την διάπραξη ληστείας και της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

O δικαστής, εν τέλει ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για τριήμερη κράτηση του υπόπτου, αφού όπως ανάφερε, υπάρχουν εύλογες υπόνοιες ότι ο ύποπτος συνδέεται με την διάπραξη των αδικημάτων.

Σημείωσε επίσης πως, λόγω του ότι είναι σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο, ο ύποπτος αν αφεθεί ελεύθερος μπορεί να επηρεάσει μάρτυρες ή να αποκρύψει/καταστρέψει τεκμήρια που συνδέονται με την υπόθεση.

Η Αστυνομία, για την ίδια υπόθεση αναζητεί άλλα δύο πρόσωπα, ενώ αναμένεται να λάβει ακόμη 10 καταθέσεις από το περιβάλλον του υπόπτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X