ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Έκαναν έφοδο σε οικία 38χρονο - Τι εντόπισαν (pics)

Δείτε φωτογραφίες από τα εργαλεία

Οικοδομικά εργαλεία, χιλιάδων ευρώ, που πιθανό να αποτελούν προϊόντα κλοπής εντόπισε η Αστυνομία, λίγο πριν σταλούν σε χώρα του εξωτερικού. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, προχώρησαν μάλιστα στη σύλληψη 38χρονου.

Τα εργαλεία εντοπίστηκαν στις 27 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια έρευνας του ΤΑΕ Λευκωσίας, σε οικία στη Λευκωσία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που λήφθηκαν στην Αστυνομία, φέρεται να χρησιμοποιείτο ως χώρος αποθήκευσης κλοπιμαίων αντικειμένων. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε αριθμός ηλεκτρικών οικοδομικών εργαλείων, πλείστα εκ των οποίων καινούρια, συνολικής αξίας πέραν των €10,000.

Εντός της οικίας εντοπίστηκε και 38χρονος, ο οποίος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τα εν λόγω εργαλεία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Ο 38χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Επαρχιακό Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν και λόγω του τρόπου με τον οποίο ήταν συσκευασμένο, μέρος των πιο πάνω εργαλείων, πιστεύεται ότι αυτά πιθανόν να αποστέλλονταν εκτός Κύπρου. Την ίδια στιγμή οι ανακριτές της υπόθεσης, διερευνούν το ενδεχόμενο, ήδη να έχει αποσταλεί αριθμός τέτοιων αντικειμένων στο εξωτερικό.

Στις φωτογραφίες που επισυνάπτονται, παρουσιάζονται τα εργαλεία που εντοπίστηκαν, με σκοπό την αναγνώρισή τους από τους ιδιοκτήτες τους. Αν αναγνωρίσετε κάποιο από τα εν λόγω αντικείμενα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X