ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Εγκλωβίστηκαν ανήλικα μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Διασώθηκαν από τα μέλη της Πυροσβεστικής

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε, χθες το μεσημέρι σε διαμέρισμα στην Λευκωσία. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 15.40 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στο Καϊμακλί στη Λευκωσία.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 16.07. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από την κουζίνα η οποία υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκε ολόκληρο το διαμέρισμα και οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας.

Οι ένοικοι του διαμερίσματος αφού αντιλήφθηκαν την εκδήλωση της πυρκαγιάς εξήλθαν του διαμερίσματος με ασφάλεια μέσω του κλιμακοστασίου.

Στο διπλανό διαμέρισμα βρίσκονταν 2 ανήλικα παιδάκια τα οποία εγκλωβίστηκαν από τους καπνούς και διέφυγαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος τους. Έγινε διάσωση των παιδιών από τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τη χρήση φορητής κλίμακας.

Φαίνεται η πυρκαγιά εκ πρώτης όψεως να ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα ηλεκτρικής συσκευής η οποία βρισκόταν εντός της κουζίνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X