ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

SOS: Κίτρινη προειδοποίηση - Βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Με έντονα καιρικά φαινόμενα θα αποχαιρετήσουμε το 2018 και με κακοκαιρία θα υποδεχθούμε το 2019

Η μετρολογική υπηρεσία Κύπρου εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση η οποία θα έχει ισχύ από τις 23:00 της Δευτέρας (31/12) μέχρι και τις 23:00 της Τρίτης (1/1.)

 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ενώ σταδιακά αναμένονται και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι. Τα φαινόμενα τοπικά δυνατό να είναι έντονα ή παρατεταμένα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.


Σέλφι θανάτου - Στον τραγικό κατάλογο και η Κύπρος


Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Τα φαινόμενα τοπικά δυνατό να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, ενώ στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα πέφτει χιόνι ή χιονόνερο. Τα φαινόμενα τοπικά δυνατό να είναι έντονα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τετάρτη και άνοδο από την Πέμπτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X