ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πληροφορία - «χρυσή» για την ΥΚΑΝ - Απέτρεψαν κοντραμπάντο ναρκωτικών

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Πέραν των τεσσάρων κιλών κάνναβης και ενός κιλού κοκαΐνης, εντόπισαν χθες μέλη της ΥΚΑΝ στην κατοχή 25χρονου, στη Λεμεσό, ενώ δυο ακόμη πρόσωπα συνελήφθηκαν κοντά στη σκηνή.

Συγκεκριμένα, και αξιολογώντας πληροφορία για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν, γύρω στις 18:00, το όχημα του 25χρονου κάτοικου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας.

Ο 25χρονος φέρεται να έδωσε αρχικά στους αστυνομικούς, πλαστό δελτίο ταυτότητας, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα κάνναβης βάρους τεσσάρων κιλών και 300 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους ενός κιλού και 200 γραμμαρίων περίπου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, θεάθηκε να πλησιάζει στη σκηνή, με χαμηλή ταχύτητα, ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, ενώ ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας.

Μέλη της ΥΚΑΝ κατάφεραν να ανακόψουν το όχημα σε κοντινή απόσταση και όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 33χρονη κάτοικος Πάφου, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαινε και 32χρονος επίσης κάτοικος Πάφου.

Από έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα, εντοπίστηκαν ίχνη κάνναβης, με αποτέλεσμα οι δύο να συλληφθούν για αυτόφωρο αδίκημα.

Εναντίον του 25χρονου, του 32χρονου και της 33χρονης, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων επανασυνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X