ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Τσάκωσαν 19χρονο που έκανε την κλοπή επάγγελμα

Το λάθος που τον οδήγησε στην σύλληψη

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 19χρονου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για την κλοπή δυο οχημάτων, καθώς και περιουσίας υπαλλήλων πρατηρίου βενζίνης, στο οποίο μετέφερε το πρώτο όχημα για πλύσιμο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος φέρεται ως το πρόσωπο που, τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, έκλεψε όχημα, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε κλειδωμένο χώρο στάθμευσης οικίας, στην περιοχή Εκάλης.

Την ίδια μέρα μετέφερε το όχημα σε πλυντήριο αυτοκινήτων πρατηρίου βενζίνης, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την οικία από όπου είχε κλαπεί και αφού αναχώρησε πεζός, επέστρεψε μετά από δυο ώρες για να παραλάβει το όχημα.

Προφασιζόμενος ότι ήθελε νερό, παραπέμφθηκε από τους υπαλλήλους του πρατηρίου στην κουζίνα, ενώ μετά την αποχώρηση του από το πρατήριο, διαπιστώθηκε ότι είχαν κλαπεί τρία κινητά τηλέφωνα και τα κλειδιά δύο οχημάτων, που ανήκουν σε υπαλλήλους του πρατηρίου.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, εντοπίστηκε το πρώτο κλαπέν αυτοκίνητο σε σημείο κοντά στο συγκεκριμένο πρατήριο, το οποίο έφερε πινακίδες εγγραφής αλλού αυτοκινήτου, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί το αυτοκίνητο υπαλλήλου του πρατηρίου.

Ο ύποπτος επέστρεψε την ίδια μέρα πεζός, ζητώντας να προμηθευτεί βενζίνη σε πλαστικό δοχείο και αναγνωρίστηκε από τους υπαλλήλους, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας έφτασαν στη σκηνή και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκαν τα κλειδιά των κλοπιμαίων αυτοκινήτων και η υπόλοιπη περιουσία.

Ανακρινόμενος προφορικά φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων, ενώ το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την εξαήμερη προσωποκράτηση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X