ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός - Το ευχαριστώ στους ναυαγοσώστες

Τραυματισμός παιδιού

Παιδάκι τραυματίστηκε σε παραλία της Λεμεσού το απόγευμα της Δευτέρας (24/6) με τους ναυαγοσώστες να σπεύδουν και να παρέχουν βοήθεια.

Με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ναυαγοσωστική μονάδα Λεμεσού γνωστοποίησε ευχαριστήρια επιστολή του γονέα του παιδιού.

«Ευχαριστήριο μήνυμα από συμπολίτη μας για περιστατικό τραυματισμού που είχαμε χθες στην Ακτή Ολυμπίων, απέναντι από τον Δημόσιο Κήπο. Το έργο που επιτελούν η ναυαγοσώστες είναι τεράστιο, αυτή η σελίδα έχει σκοπό να βγάλει προς τα έξω αυτό το έργο και είμαστε στην διάθεση σας να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες και εισηγήσεις σας. Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε αυτή την σελίδα να ευχηθούμε περαστικά στον μικρό και γρήγορη ανάρρωση.

Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ναυαγοσώστες απέναντι από τον ζωολογικό κήπο όπου χθες το απόγευμα γύρω στις 18:00 βοήθησαν το παιδάκι μου τεσσάρων χρονών που γλίστρησε στους βράχους και άνοιξε το κεφάλι του. Δεκαπέντε ραφές και αξονικό βρίσκεται σε παρακολούθηση αλλά όλα πάνε καλά. Οι ναυαγοσώστες μας επιτελούν με ανιδιοτέλεια το καθήκον τους. Πολύτιμη και σημαντική η βοήθεια τους στις παραλίες μας. Χίλια ευχαριστώ. Αν μπορείτε να τους μεταφέρετε το μήνυμα μου. Και αν μπορείτε να μου πείτε πότε δουλεύουν οι συγκεκριμένοι γιατί θα θέλαμε να περάσουμε να τους ευχαριστήσουμε. Με βαθιά εκτίμηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση