ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Συνεχίζεται το ψάξιμο… λικνιστών!

Διερευνάται υλικό από τα ΜΔΚ

24news team

Συνεχίζει τις έρευνες σχετικά με το γλέντι σε ταβέρνα στη Λεμεσό η τοπική Αστυνομία, μελετώντας υλικό που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης προσώπων που βρίσκονταν στο υποστατικό εκείνο το βράδυ. Προς το παρών (σ.σ. μεσημέρι Δευτέρας 22/3) δεν έχει προκύψει νέα καταγγελία, σχετικά με το περιστατικό, ωστόσο λαμβάνονται καταθέσεις και αναμένονται εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι ήδη έγιναν οι πρώτες καταγγελίες και «έπεσαν» τα πρώτα εξώδικα. Συγκεκριμένα, θαμώνας, η οποία φαίνεται στο βίντεο να χορεύει, εντοπίστηκε και καταγγέλθηκε με το πρόστιμο των 300 ευρώ. Επίσης καταγγέλθηκε και μέλος του προσωπικού, ο οποίος δεν έφερε σωστά την μάσκα προστασίας.

Εναντίον της ιδιοκτήτριας της ταβέρνας και του υπευθύνου του υποστατικού διερευνάται υπόθεση για παράβαση του διατάγματος για τη λοιμοκάθαρση και αδικήματα για τη λειτουργία του κέντρου χωρίς άδεια, πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια και μετάδοση μουσικής μεγάφωνων χωρίς άδεια. Μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, η υπόθεση καταχωρείται ενώπιον του Δικαστηρίου.

Θυμίζουμε πως ομάδα ατόμων αγνόησαν τα διατάγματα και τα μέτρα και έστησαν το δικό τους πάρτι σε ταβέρνα στη Λεμεσό. Βίντεο που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε θαμώνες να χορεύουν προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από χρήστες των social media.


Καραγιάννης: Θετικός σε νέες χαλαρώσεις - «Τόση βία να χορέψουμε;»


Πάντως, μιλώντας στο 24news το μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής, Καθηγητής Μικροβιολογίας/Μοριακής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Δρ Πέτρος Καραγιάννης και κληθείς να σχολιάσει τις εν λόγω εικόνες ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι θέμα νοοτροπίας, υπάρχουν διατάγματα, νόμοι, οι έννοια μας είναι πώς θα τους παρακάμψουμε για να κάνουμε το κέφι μας, είναι στο DNA μας, θα πάρει δεκαετίες να εκλείψουν αυτές οι καταστάσεις».

Ο κ. Καραγιάννης σχολίασε πως αυτές οι ενέργειες μπορεί να ανατρέψουν την επιδημιολογική μας εικόνα, ευελπιστεί ωστόσο πως θα δεν γίνει κάτι τέτοιο γιατί όπως είπε και ο ίδιος «είναι κρίμα και άδικο μετά από τόσους κόπους» ενώ διερωτήθηκε: «Τόση βία ήταν να σηκωθούμε να χορέψουμε;».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση