ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Σε δίκη 16χρονος για το κάψιμο περιπολικού

Παραπέμφθηκαν σε δίκη τρία πρόσωπα

24news team

Μετά από οδηγίες που δόθηκαν από τη Νομική Υπηρεσία, έπειτα από μελέτη του φακέλου της υπόθεσης, τα τρία πρόσωπα που συνελήφθησαν για τον εμπρησμό περιπολικού οχήματος στη Λεμεσό, το Μεγάλο Σάββατο, παραπέμπονται σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου. 

Οι τρεις παρουσιάστηκαν την Παρασκευή (14/5) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για παραπομπή τους και η έναρξη της δίκης ορίστηκε για τις 10 Ιουνίου. Και οι τρεις, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να εμφανίζονται σε Αστυνομικό Σταθμό, υπέγραψαν εγγύηση ύψους 30 χιλιάδων ευρώ, ενώ και τα στοιχεία τους τοποθετήθηκαν στο stop list.

Ανάμεσα στα τρία πρόσωπα βρίσκεται και ένας 16χρονος ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαιοσύνης. Τα άλλα δύο πρόσωπα είναι ηλικίας 24 και 20 χρονών.

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό συνέβη το Μεγάλο Σάββατο, όταν ομάδα νεαρών έριξε μολότοφ σε περιπολικό που βρισκόταν στη περιοχή Αγίου Νικολάου, με αποτέλεσμα αυτό να τυλιχθεί στις φλόγες και να καταστραφεί ολοσχερώς. Μέσα στο όχημα, βρίσκονταν δύο μέλη της Δύναμης, τα οποία διέτρεξαν κίνδυνο ωστόσο, ευτυχώς κατάφεραν να εξέλθουν γλιτώνοντας τα χειρότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X