ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Πυρκαγιές σε Πύργο και Υψωνα

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική

Δυο πυρκαγιές ξέσπασαν στην Λεμεσό το Σάββατο 13/07 συγκεκριμένα η μία σε οικία στο Πύργο ενώ η δεύτερη στον Ύψωνα. Η πυροσβεστική υπηρεσία ανταποκρίθηκε και στα δυο περιστατικά άμεσα, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η εξάπλωσή τους και να αποτελέσουν κίνδυνο.

Πυρκαγιά στην περιοχή Ύψωνα στη Λεμεσό

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Ύψωνα ξέσπασε το Σάββατο 13/07 και η πυροσβεστική έδρασε άμεσα για την κατάσβεσή της. Όπως μας ενημέρωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η πυρκαγία τέθηκε υπό έλεγχο ενώ προηγούμενος έκαψε  1,5 εκτάριο από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο σημείο βρέθηκαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δύο των Βρετανικών Βάσεων. Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, η φωτιά φαίνεται να ξέσπασε σε σωρούς από σκουπίδια και επεκτάθηκε σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Πυρκαγιά σε Οικία στο Πύργο Λεμεσού

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φωτιά ξέσπασε το Σάββατο 13/07 το μεσημέρι σε οικία στον Πύργο Λεμεσού. Η πυροσβεστική έσπευσε κατευθείαν στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Από ότι φαίνεται η πυρκαγιά προκλήθηκε από μικρό μαγειρικό σκεύος όμως δεν συντρέχει κίνδυνος αφού η φωτιά έχει κατασβεστεί.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X