ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Που εντάχθηκαν τα μέλη του ταμείου προνοίας του πρώην Συνεργατισμού

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΤΥΚ

Στο Ταμείο Προνοίας Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου, εντάχθηκαν τα μέλη του ταμείου προνοίας του πρώην Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΥΚ, η Γενική Συνέλευση του Ταμείου Προνοίας του πρώην Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, που έπαψε να υφίσταται όπως και τα ταμεία όλων των άλλων ΣΠΙ, αποφάσισε τη μεταφορά όλων των υπολοίπων στο Ταμείο
Προνοίας Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου.

Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν υπάλληλοι που σήμερα έχουν μεταφερθεί στην Ελληνική Τράπεζα, αλλά και την ΚΕΔΙΠΕΣ καθώς και την ALTAMIRA.

Διαβάστε επίσης Συνελήφθη ο λαθροθήρας που τραυμάτισε θηροφύλακα

Το Ταμείο Προνοίας Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου, ιδρύθηκε με απόφαση του Παγκύπριου Συνεδρίου της ΕΤΥΚ μετά τα γεγονότα του 2013 με στόχο την ενίσχυση της αλληλεγγύης μεταξύ των τραπεζοϋπαλλήλων αλλά και την ενίσχυση της βιωσιμότητας και λειτουργικότητας του Ταμείου Προνοίας των Τραπεζοϋπαλλήλων, γεγονός που διασφαλίζει καλύτερα τα συνταξιοδοτικά ωφελήματα τους.

«Η ομόφωνη απόφαση των Υπαλλήλων του πρώην Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, αποτελεί σταθμό και προδιαγράφει τις μελλοντικές εξελίξεις στο χώρο μας, γι’ αυτό και το συντομότερο όλα τα Ταμεία Προνοίας του πρώην Συνεργατισμού πρέπει άμεσα να κάνουν το ίδιο, ούτως ώστε άμεσα να συνεχίσουν οι εργοδότες τους να καταβάλλουν τις εισφορές που τους αναλογούν», αναφέρει η ΕΤΥΚ.

Παράλληλα η ΕΤΥΚ, αναφέρει ότι κάποιοι, εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα προς την Τραπεζοϋπαλληλική οικογένεια, προσπαθούν να διατηρούν απομονωμένους τους συναδέλφους που προέρχονται από τον Συνεργατισμό, ως ξένο σώμα από τους υπόλοιπους τραπεζικούς υπαλλήλους, γεγονός που τους καθιστά πιο ευάλωτους στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης Λάρνακα: Χειροπέδες στον 36χρονο καταζητούμενο

«Όλοι οι συνάδελφοι του Συνεργατισμού, είτε εργάζονται σήμερα στην Ελληνική, είτε στην ΚΕΔΙΠΕΣ, είτε στην ALTAMIRA, είναι τραπεζικοί υπάλληλοι, και με κάθε τρόπο πρέπει να παραμένουν ενωμένοι και συστρατευμένοι κάτω από την ομπρέλα της ΕΤΥΚ μαζί με τους

υπόλοιπους τραπεζικούς, αφού μόνο έτσι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την όποια πρόκληση και να διεκδικήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΤΥΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X