ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο οδηγός

Παρέσυρε πεζό και εγκατέλειψε την σκηνή

Στη σύλληψη ενός 37χρονου προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα, κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά 37χρονος πεζός, ισραηλινής καταγωγής.

Σύμφωνα με την Τροχαία Λεμεσού, ο οδηγός του αυτοκινήτου, που είχε εγκαταλείψει τη σκηνή, παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές και εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 05:30, στην οδό Παναγιώτη Τσαγκάρη, όταν όχημα παρέσυρε τον 37χρονο Ισραηλινό, που περπατούσε στη μέση του δρόμου και που, σύμφωνα με μαρτυρία φιλικού του προσώπου, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, φέροντας κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματος του και εσωτερική αιμορραγία. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή.

Το πρωί, ένας 37χρονος Ε/κ παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνομικών αρχών, αναφέροντας πως ήταν το πρόσωπο που οδηγούσε το ενεχόμενο όχημα και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των ανακριτών της τροχαίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X