ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός - Θρασύδειλος ληστής - Δεν έκλεψε αλλά συνελήφθη

Φορώντας μάσκα και με την απειλή πιστολιού

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα σήμερα, άγνωστος άνδρας έχοντας το πρόσωπο του καλυμμένο με κουκούλα και φορώντας μάσκα, εισήλθε εντός περιπτέρου στη Λεμεσό και υπό την απειλή πιστολιού, ζήτησε χρήματά από τους δύο υπαλλήλους.
Οι υπάλληλοι αρνήθηκαν με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων. 


Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, μέλη της Αστυνομίας (Αστυνομικού Σταθμού Πολεμιδιών-ΟΠΕ Λ/σου), εντόπισαν σε κοντινή απόσταση από το περίπτερο, δύο πρόσωπα, εκ των οποίων το ένα έμοιαζε με την περιγραφή του δράστη, να κινούνται ύποπτα πλησίον συγκεκριμένου οχήματος, με αποτέλεσμα να ανακοπούν για έλεγχο. 


Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 28χρονο και 29χρονο, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο έδαφος, κάτω από το πιο πάνω όχημα, εντοπίστηκε ένα αεροβόλο πιστόλι, δύο κουκούλες, γάντια, καθώς επίσης και άλλα τεκμήρια.


Και τα δύο πιο πάνω πρόσωπα, οδηγήθηκαν στην ΑΔΕ Λεμεσού, όπου ανακρινόμενα, ο 29χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων, με αποτέλεσμα να συλληφθούν με δικαστικά εντάλματα.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση