ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Και πέμπτη σύλληψη για την ληστεία στο ντελιβερά

Άρπαξαν χρήματα και φαγητό

Σε νέα σύλληψη προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε εναντίον 28χρονου υπαλλήλου ταχυφαγείου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 25 Οκτωβρίου, στην περιοχή Γερμασόγειας, όπου ο 28χρονος μετέβη για να παραδώσει φαγητό μετά από τηλεφωνική παραγγελία.

Λίγο μετά τις 7.30 χθες βράδυ, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, συνέλαβαν 18χρονη, βάσει Δικαστικού εντάλματος, στη βάση μαρτυρίας που προέκυψε εναντίον της κατά την εξέταση της υπόθεσης.

Για την ίδια υπόθεση, είχαν προηγηθεί το περασμένο Σάββατο και την περασμένη Κυριακή, οι συλλήψεις άλλων τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 22, 19, 18 και 16 χρόνων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου, ο υπάλληλος μετέβη σε περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό, για να παραδώσει φαγητό μετά από τηλεφωνική παραγγελία.

Κατά την άφιξη του στο σημείο, μια κοπέλα ηλικίας 15-17 ετών, τον φώναξε να πάει κοντά της. Μόλις ο 28χρονος υπάλληλος την πλησίασε, άγνωστο πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και κρατώντας σιδηρολοστό, τον πλησίασε από πίσω και του ζήτησε το τσαντάκι μέσης που μέσα υπήρχαν χρήματα.

Ο 28χρονος του παρέδωσε το τσαντάκι ενώ ταυτόχρονα άλλο πρόσωπο το οποίο επίσης είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, πήρε από τη μοτοσικλέτα του 28χρονου φαγητό που υπήρχε εντός ειδικά διαμορφωμένου κιβωτίου. Σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, στο σημείο υπήρχε ακόμη ένα πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, το οποίο όμως δεν τον πλησίασε.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του παραπονούμενου, στο τσαντάκι υπήρχε το χρηματικό ποσό των €200 που αποτελούσε προϊόν είσπραξης από παραγγελίες ενώ το φαγητό που πήραν οι άγνωστοι ήταν αξίας €35 περίπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X