ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός - Έκλεψαν αυτοκίνητα και κατέληξαν στο κελί

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα - Διερευνά η Αστυνομία

Τρία πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας και έχουν τεθεί υπό κράτηση, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής δύο αυτοκινήτων.

Τα δύο αυτοκίνητα είχαν κλαπεί στις 3 Φεβρουαρίου και 2 Απριλίου, 2019, στην Λεμεσό και είχαν τοποθετηθεί στον κατάλογο αναζητούμενων κλοπιμαίων οχημάτων. Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών κατά τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων, τα δύο αυτοκίνητα εντοπίστηκαν στις 19 Απριλίου, από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, να βρίσκονται σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην Πάφο και παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Για τις δύο υποθέσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων και συγκεκριμένα εναντίον δύο 38χρονων και ενός 21χρονου, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Το περασμένο Σάββατο, 13 Ιουλίου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας εκ των δύο 38χρονων, εναντίον του οποίου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε την επόμενη μέρα, Δικαστικό διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο πέντε ημερών, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Την ίδια μέρα, Κυριακή, 14 Ιουλίου, λίγο πριν το μεσημέρι, εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο δεύτερος 38χρονος. Το πρωί της περασμένης Δευτέρας, 15 Ιουλίου, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών.

Ο τρίτος ύποπτος, ηλικίας 21 χρόνων, εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 7.00 χθες βράδυ και επίσης τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X