ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Εγκλημάτησαν αλλά δεν υπολόγισαν τις κάμερες (pics)

Τους ψάχνει η Αστυνομία

Η Αστυνομία αναζητεί τα δύο πρόσωπα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από κατάστημα ειδών ένδυσης, αδίκημα που διαπράχθηκε την Πέμπτη (23/1) τα ξημερώματα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο διαρρήκτες παραβίασαν την πλαϊνή είσοδο στις 05:20 και κατευθύνθηκαν σε δυο συγκεκριμένα ράφια, από τα οποία άρπαξαν τα ρούχα και τα έβαλαν σε μεγάλες κίτρινες σακούλες, εγκαταλείποντας τη σκηνή στις 05:24.

Με το που ήχησε ο συναγερμός ενημερώθηκε σχετικά η εταιρεία ασφάλειας, ενώ όταν έφτασαν στη σκηνή περιπολικά της Αστυνομίας, οι δράστες είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Η δράση των δυο διαρρηκτών καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος, ενώ αναμένεται να εξεταστούν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης γειτονικών κτιρίων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση