ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Δρόμοι κλειστοί λόγω της πυρκαγιάς

Δείτε ποιους δρόμους μπορείτε να χρησιμοποιείτε εναλλακτικά

Εκτός ελέγχου εξακολουθεί να μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 11:40 μεταξύ των χωριών Μαλιά – Πάχνα της επαρχίας Λεμεσού.

Νεότερη ενημέρωση απο την Πυροσβεστική αναφέρει πως ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις με πυροσβεστικά οχήματα και προσωπικό από την Επαρχία Πάφου. Επιπρόσθετα έχει ζητηθεί η συνδρομή εναέριων μέσων των Βρετανικών βάσεων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχειρεί με 18 πυροσβεστικά οχήματα και 41 πυροσβέστες, το Τμήμα Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 12 άτομα προσωπικό καθώς επίσης και 1 γεωργικό ελκυστήρα. Επιχειρούν επίσης τα 4 εκμισθωμένα ελικόπτερα και τα 2 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών. Γύρω στο μεσημέρι είχαν ενισχυθεί ήδη οι εναέριες δυνάμεις με ακόμη ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Λόγω της φωτιάς ο κύριος δρόμος Λεμεσού – Καντού – Πλατρών, παρά το χωριό Κισσούσα, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση.
Οι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν για τις διακινήσεις τους το δρόμο Λεμεσού – Σαϊττά – Πλατρών. Προτρέπονται επίσης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις διακινήσεις τους προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X