ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός - Διάλεξε, «ψώνισε» αλλά δεν πλήρωσε

Χειροπέδες σε 31χρονο

Στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού, που όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά από καταγγελία για κλοπή ρουχισμού από πολυκατάστημα της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη του υπόπτου έγινε χάρη στην παρατηρητικότητα πολιτών και την άμεση ανταπόκριση μελών της Αστυνομίας, σε σχετική ενημέρωση από τον υπεύθυνο ασφαλείας του πολυκαταστήματος.


Ποτάμια οι δρόμοι στη Λεμεσό - «Γιατί πόσο θα βρέξει ρε κουμπάρε;» (vid)


Συγκεκριμένα, ήταν γύρω στις 17:.45 χθες το απόγευμα, όταν ο υπεύθυνος ασφαλείας του πολυκαταστήματος επικοινώνησε με την Αστυνομία και ανάφερε ότι είχε τεθεί υπό περιορισμό ύποπτο πρόσωπο που νωρίτερα φέρεται να εξήλθε από δοκιμαστήριο καταστήματος, παίρνοντας μαζί του ένα φούτερ, αξίας 123 ευρώ, αφού πρώτα αφαίρεσε την ετικέτα και το αντικλεπτικό σύστημα.

Ο ύποπτος είχε εντοπιστεί σε διπλανό κατάστημα, όπου παρέμεινε μέχρι την άφιξη μελών της Αστυνομίας που έσπευσαν στο χώρο. Από έλεγχο εντόπισαν, σε τσάντα που κρατούσε, το φούτερ, ένα ζευγάρι γυαλιά, αξίας 243 ευρώ, ένα παντελόνι τζιν, αξίας 49,95 ευρώ, αλλά και ένα κοπτικό εργαλείο.

Ο ίδιος παρέλειψε να δώσει οποιαδήποτε στοιχεία για την ταυτότητα του και η Αστυνομία του φόρεσε χειροπέδες για αυτόφωρο αδίκημα.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 31χρονο που βρισκόταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εναντίον του εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός επανασυνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με υπόθεση κλοπής, παράνομης εισόδου και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X