ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Άνοιξε το Parklane resort & spa (pics)

Διαβάστε τι διαθέτει

Το Parklane, η πολυαναμενόμενη παραθαλάσσια άφιξη στον παραλιακό της Λεμεσού, έχει επίσημα ανοίξει. Το νέο resort είναι μέλος της διεθνούς αναγνωρισμένης ξενοδοχειακής αλυσίδας Marriott International, The Luxury Collection, ανήκει στην εταιρία Parklane Hotels Limited και υπόσχεται να γίνει κορυφαίος προορισμός για οικογένειες, ζευγάρια και εταιρικούς ταξιδιώτες.

 Το νέο εντυπωσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα, που στο παρελθόν λειτουργούσε ως Le Meridien Limassol, έτυχε εντυπωσιακής ριζικής ανακαίνισης που κόστισε συνολικά 70.000.000 ευρώ.

 Tο Parklane διαθέτει 274 δωμάτια και σουίτες (222 δωμάτια και 52 σουίτες), οκτώ εστιατόρια, τέσσερα bars, 18 αίθουσες εκδηλώσεων και συνεδρίων με τη μεγαλύτερη να έχει χωρητικότητα 1.300 ατόμων σε θεατρική διάταξη, τρεις πισίνες, 2.700 τ.μ. Thalasso Spa, 3.000 τ.μ. kids park που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ένα παιδικό κάστρο 400 τ.μ. και μια λίμνη με ένα πειρατικό πλοίο.

 Στο στιγμιότυπο από την τελετή των εγκαινίων, η κ. Kamilla Nikitina μαζί με τον κ. Roman Nikitin πρόεδρο του Δ.Σ. την κ. Elvira Nikitina, των κ. Maxim Nikitin, μέλη της Διοίκησης και του προσωπικού του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Πηγή: Καθημερινή 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X