ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα: Του έστειλαν την «έκσταση» ταχυδρομικώς!

Υπό 6ήμερη κράτηση ο 54χρονος

Διάταγμα προσωποκράτησης για χρονική περίοδο έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εναντίον 54χρονου σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση εισαγωγής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, που προέκυψε μετά τον εντοπισμό σε ταχυδρομικό δέμα στο Ταχυδρομείο Λάρνακας, ποσότητας κάνναβης μεικτού βάρους δύο κιλών και αριθμό χαπιών ναρκωτικής ουσίας «Έκσταση», βάρους 280 γραμμαρίων.

Διαβάστε, επίσης: Αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες κατάσχεσε η Αστυνομία στην Λεμεσό

Το ύποπτο δέμα, εντοπίστηκε χθες από Τελωνειακό Λειτουργό, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο Ταχυδρομείο Λάρνακας και ενημερώθηκε σχετικά η Αστυνομία.

Το δέμα είχε αποσταλεί από χώρα του εξωτερικού στην Κύπρο, και σε αυτό αναγραφόταν ως παραλήπτης 54χρονος. Ο 54χρονος τελούσε ήδη υπό κράτηση βάσει Δικαστικού διατάγματος, σε σχέση με όμοιας φύσης υπόθεση ναρκωτικών, αφού είχε συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας για αυτόφωρα αδικήματα το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης 17 Ιουλίου, όταν είχε μεταβεί στο Ταχυδρομείο Λάρνακας και παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα που επίσης περιείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους πέραν του ενός κιλού. (Τα Δελτία Τύπου αρ. 1 και αρ. 2 ημερομηνίας 18 Ιουλίου, 2018, είναι σχετικά).

Διαβάστε, επίσης: Τραγωδία στην Λεμεσό: Έπεσε από σκάλα και τραυματίστηκε θανάσιμα

Μέλη της Αστυνομίας μετέφεραν χθες τον 54χρονο από το χώρο κράτησης του στο Ταχυδρομείο Λάρνακας, όπου στην παρουσία του ελέγχθηκε το δεύτερο ύποπτο δέμα, που όπως διαπιστώθηκε περιείχε μία συσκευασία με χάπια Έκσταση, μεικτού βάρους 280 γραμμαρίων και τέσσερις συσκευασίας με φυτική ύλη κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους δύο κιλών περίπου. (Χθεσινό Δελτίο Τύπου αρ. 6, σχετικό).

Ο 54χρονος συνελήφθη εκ νέου χθες από τα μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος σε σχέση με την νέα αυτή υπόθεση και σήμερα το πρωί προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας με την Αστυνομία να υποβάλλει αίτημα προσωποκράτησης του για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του 54χρονου για χρονική περίοδο έξι ημερών.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X