ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα - Στο νοσοκομείο 9μελής οικογένεια από απώλεια υγραερίου

Σε συναγερμό η Πυροσβεστική

Σε 39 κλήσεις για βοήθεια ,23 πυρκαγιές , 12 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις, ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 10ης Μαρτίου μέχρι και τις 06.00 της 11ης Μαρτίου.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι χθες η ώρα 07.29 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας TOYOTA YARIS το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο στην οδό Αντρέα Κοσμά στην Παλουριώτισσα. Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Καϊμακλίου και Πύλης Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 07.33. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Επηρεάστηκε ελαφρά και όχημα μάρκας HONDA CIVIC που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος στην προσπάθεια του να κατασβήσει την πυρκαγιά με φορητό πυροσβεστήρα έπαθε ελαφρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν χθες σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Η ώρα 00.01 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αίθουσα διδασκαλίας του Γυμνασίου Λινόπετρας, στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.18. Από την πυρκαγιά και της θερμότητα ζημιά ο εξοπλισμός και η βαφή της αίθουσας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Η ώρα 05.23 λήφθηκε κλήση από τις Ιατρικές Υπηρεσίας (Υπηρεσία Ασθενοφόρων) για έλεγχο πιθανής απώλειας υγραερίου σε οικία χωριού της επαρχίας Λάρνακας. Η κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε μετά την ανταπόκριση της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων. Εντός της οικίας βρισκόταν εννεαμελής οικογένεια ( 3 σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και οι υπόλοιποι 6 με ζαλάδες).

Όλα τα άτομα μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕΠ Νοσοκομείων Λεμεσού και Λάρνακας με ασθενοφόρα για εξετάσεις. Μετά από έρευνα που έκανε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην οικία και τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκαν οι επηρεαζόμενοι διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε απώλεια υγραερίου αλλά παραγωγή μονοξείδιου του άνθρακα καθότι εντός της περίκλειστης οικίας βρισκόταν αναμμένα για αρκετές ώρες τζάκι και θερμάστρα υγραερίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X