ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα: Πιάστηκε στην «φάκα» η μυστηριώδης κοπελιά που ξάφρισε οικία

Πούλησε κλοπιμαία σε συγχωριανό και την πάτησε

Γκαντεμιά ή θεία δίκη; Αυτό είναι το ερώτημα στην υπόθεση μιας γοητευτικής νεαρής γυναίκας, που πιάστηκε σαν τον ποντικό στην φάκα.

Η εν λόγω ‘’μυστηριώδης’’ κοπελιά, όπως περιγράφεται, από την επαρχία Λάρνακας, έβαλε σε εφαρμογή το καλοστημένο της σχέδιο, διάλεξε την οικία, περίμενε τους ιδιοκτήτες να φύγουν και μπούκαρε, σουφρώνοντας αυτά που θεώρησε πως μπορεί να αξιοποιήσει.

Όμως, υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο…

Η περί ης ο λόγος νεαρή (πάνω στον πανικό, πάνω στην ανάγκη, ποιος ξέρει…) αποφάσισε να ξεφορτωθεί τα κλοπιμαία όσο πιο γρήγορα γινόταν. Πούλησε λοιπόν ένα από τα αντικείμενα σε κάτοικο της περιοχής στην οποία διαμένει, τόσο η ίδια όσο και το «θύμα» της.

Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος της!

Ο ανίδεος αγοραστής φόρεσε, καμαρωτός-καμαρωτός το καινούργιο του απόκτημα και άρχισε να βολτάρει στο χωριό.

Κάπου εκεί, ανάμεσα σε έναν απογευματινό καφέ, ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη αφήνοντας τους πάντες άφωνους. Τετ-α-τετ ο παλαιός κάτοχος του ‘’επίμαχου’’ αντικειμένου με τον νέο.

Το κουβάρι ξεδιπλώθηκε μέσα σε χρόνο ντε-τε καταλήγοντας γρήγορα στον ένοχο και αφού πρώτα χρειάστηκε ο απαιτούμενος χρόνος να ξεπεραστεί το σοκ η υπόθεση πήρε τον δρόμο της.

Η νεαρή εντοπίστηκε, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για τους κακοπροαίρετους να πούμε πως οι άνθρωποι έχουν την τάση να μιλούν, γι' αυτό και όπως λέει και ο λαός ‘’ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον’’…  Αυτή είναι η επικρατέστερη εκδοχή της εν λόγω υπόθεσης (σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού) για το πώς την πάτησε η νεαρή. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X