ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα - Πιάστηκε και πέμπτος για το... κοντραμπάντο!

Πέντε πρόσωπα υπό κράτηση

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Πέμπτη (2/1) διάταγμα κράτησης δύο ημερών εναντίον 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της ΥΚΑΝ σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών σε άλλα πρόσωπα, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, δηλαδή 3,5 κιλών κάνναβης και χρηματικού ποσού ύψους 27 χιλιάδων ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση τελούν υπό οκταήμερη κράτηση από τις 31 Δεκεμβρίου 2019, τέσσερα άτομα ηλικίας 20, 29, 36 και 41 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα της 30ης Δεκεμβρίου 2019 και ύστερα από πληροφορία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών μετέβησαν σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή Ριζοελιάς – Καλού Χωριού, στην Λάρνακα, όπου εντόπισαν 29χρονο και 20χρονο να παραλαμβάνουν μία νάιλον τσάντα από το έδαφος και να την τοποθετούν σε μοτοσικλέτα που βρισκόταν σταθμευμένη στο σημείο.

Κοντά στο σημείο βρίσκονταν σταθμευμένα και δύο αυτοκίνητα, στο ένα από τα οποία επέβαιναν 36χρονος και 41χρονος. Όταν ο 20χρονος αναχώρησε από τη σκηνή με τη μοτοσικλέτα και ο 29χρονος με τα ένα όχημα, τα μέλη της ΥΚΑΝ επενέβησαν και τους ανέκοψαν για έλεγχο.


Τους χάλασε το deal - Ναρκωτικά και χιλιάδες ευρώ στην κατοχή τους


Τα δύο άλλα άτομα ηλικίας 36 και 41 χρόνων προσπάθησαν να διαφύγουν με το δεύτερο αυτοκίνητο ωστόσο ανακόπηκαν από τα μέλη της ΥΚΑΝ σε κοντινή απόσταση.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, παραλήφθηκε από τη μοτοσικλέτα του 20χρονου μία νάιλον τσάντα, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 3 κιλών και 393 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του 29χρονου εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 27 χιλιάδων ευρώ.

Επιπρόσθετα, στην κατοχή του 20χρονου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν το χρηματικό ποσό των 955 ευρώ και ποσότητα κάνναβης βάρους 1,7 γραμμαρίων και κοκαΐνη βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X