ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα: Έχει εξαφανιστεί - Μπορείς να βοηθήσεις; (pic)

Εξαφανίστηκε ανήλικος - Δείτε τη φωτογραφία

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι απουσιάζει από σήμερα το πρωί, από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα, ο Joel Masiala, 17 ετών από το Κογκό.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως μελαμψός, αφρικανικής καταγωγής, ύψους 1.75 μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και ελαφρύ μαύρο μούσι. Κατά την αναχώρηση του φορούσε σκούρο τζιν παντελόνι, μαύρο σακάκι, μαύρα παπούτσια με κόκκινη γραμμή και κρατούσε ένα καφέ δερμάτινο τσαντάκι μέσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Σημ.: φωτογραφία ελλείποντος προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X