ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Λαβράκι» έπιασαν οι ποδηλάτες Αστυνομικοί της Λεμεσού

Ήταν φορτωμένος ναρκωτικά και χρήματα

Μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 4 χθες το απόγευμα στην οδό 28ης Οκτωβρίου, πρόσωπο το οποίο κινείτο πεζό.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω πρόσωπο δεν είχε στην κατοχή του οποιαδήποτε έγγραφα που να πιστοποιούν την ταυτότητά του. Ακολούθησε σωματική έρευνα όπου στην κατοχή του εντοπίστηκαν 26 συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη, βάρους 10 γραμμαρίων περίπου καθώς 2 συσκευασίες που περιείχαν μαύρη συμπαγή ουσία, που πιστεύεται ότι είναι όπιο βάρους 3 γραμμαρίων περίπου. Επίσης, στην κατοχή του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των €3,810.

Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα όπου διαμένει στη Λεμεσό όπου εντοπίστηκαν 6 συσκευασίες που περιείχαν μαύρη συμπαγή ουσία που πιστεύεται ότι είναι όπιο, βάρους 10 γραμμαρίων περίπου, καθώς και το χρηματικό ποσό των €3,000.

Αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του, πρόκειται για 42χρονο αλλοδαπό, διαπιστώθηκε ότι είναι στον κατάλογο απαγορευμένων μεταναστών. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, είχε απελαθεί από την Κύπρο κατά το 2011.

Ο 42χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X