ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Την απειλούσαν με ροζ βίντεο και την ξάφρισαν

Πρωτοφανής υπόθεση για τα κυπριακά δεδομένα

Σε ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα φαίνεται πως έπεσε η παραπονούμενη γυναίκα η οποία ήταν θύμα εκβιαστών για περίπου εφτά χρόνια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» όλα ξεκίνησαν τον Γενάρη του 2012 όταν άρχισε να συνομιλεί μέσω MSN με τους δύο υπόπτους χωρίς ωστόσο να ξέρει ότι γνωρίζονται.

Τότε έλαβε μήνυμα στο MSN από άγνωστο ο οποίος της είπε ότι έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο όπου πρωταγωνιστεί η ίδια και την απείλησε να το δημοσιεύσει αν δεν του κατέθετε σε λογαριασμό (με γυναικείο όνομα) το ποσό των 12 χιλιάδων ευρώ. Όπως ισχυρίστηκε η παραπονούμενη δεν είχε ποτέ συμμετοχή σε τέτοιου είδους βίντεο αλλά υπό τον φόβο να «κατασκευαστεί» ένα τέτοιο βίντεο εκθέτοντας την υπόκυψε στον εκβιασμό. Τότε η ίδια μετέβη στην Ελλάδα για να δει τις προθέσεις του εκβιαστή και εκεί κατάλαβε ότι πρόκειται για τον ένα από τους δύο άντρες που μιλούσε αρχικά στο MSN.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα η γυναίκα εκμυστηρεύτηκε στον δεύτερο ύποπτο το τι περνούσε και τότε εκείνος της υποσχέθηκε ότι θα την προστατεύσει ενώ στην συνέχεια σύναψαν δεσμό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ επικαλούμενο την μαρτυρία της γυναίκας μια μέρα μετά από κατανάλωση αλκοόλ είχαν ερωτικές περιπτύξεις με τον δεύτερο ύποπτο και έναν φίλο του και τότε άρχισε και ο δεύτερος εκβιασμός αφού όπως της έλεγε είχε καταγράψει τα όσα πέραν οι τρεις τους.

Μέσα σε όλους αυτούς τους εκβιασμούς η γυναίκα φέρεται να έχει ξοδέψει κοντά στις 120 χιλιάδες ευρώ ενώ σε κάποια φάση άρχισε να ξεπουλά ότι είχε και δεν είχε για να καλύψει τα όσα εκβιαστικά της ζητούσαν οι δύο.

Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση δύο υπόπτους ηλικίας 46 και 57 ετών ενώ αναζητεί για την υπόθεση ένα τρίτο πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X