ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Έβαλε ανήλικο πάνω σε μοτοσικλέτα και του έδωσε ναρκωτικά

Εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό στην κατοχή του 21χρονου

Στη σύλληψη ενός 21χρονου από τη Λευκωσία και ενός ανήλικου προσώπου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα γύρω στις 7:00 χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ Λευκωσίας, εντόπισαν δύο άτομα να επιβαίνουν σε μοτοσυκλέτα, η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής, σε δρόμο της επαρχίας Λάρνακας.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου τα μέλη της ΥΚΑΝ αντιλήφθηκαν μια συσκευασία να φεύγει από τη μοτοσυκλέτα και να καταλήγει στη μέση του δρόμου. Από εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι εντός της συσκευασίας υπήρχε κάνναβη συνολικού βάρους 300 γρ. περίπου.

Άλλα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν σταθμευμένη την πιο πάνω μοτοσυκλέτα και σε κοντινή απόσταση από αυτή εντοπίστηκαν πεζοί οι δυο συλληφθέντες. Στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκαν ίχνη άσπρης ουσίας, όμοιας με κοκαΐνη και το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ. Ο 21χρονος παραδέχτηκε ότι τόσο τα ίχνη άσπρης ουσίας που βρέθηκαν στην κατοχή του ανήλικου, όσο και η συσκευασία με τα ναρκωτικά είναι δικά του.

Στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 13.470 ευρώ.

Επίσης, μετά από εξετάσεις σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση, εντοπίστηκαν σε ανοιχτό χώρο στη Λευκωσία 620γρ. περίπου άσπρης ουσίας όμοιας με κοκαΐνη, 108 γρ. περίπου ξηρής φυτικής ύλης, όμοιας με κάνναβη, 26γρ. περίπου ναρκωτικής ουσίας MDMA, καθώς επίσης και άλλα τεκμήρια.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση