ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Δύο γυναίκες και ένας άνδρας με χειροπέδες - Τι έκαναν

Συνελήφθησαν για διαφορετικές υποθέσεις

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, προχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, στη σύλληψη 25χρονης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, που βρίσκεται στην επαρχία Πάφου. Η διάρρηξη της οικίας διαπράχθηκε στις 4 Ιουνίου και από αυτήν είχαν κλαπεί διάφορα οικιακά σκεύη.

Ανακρινόμενη η 25χρονη ομολόγησε στους ανακριτές του ΤΑΕ Πάφου τη διάπραξη της διάρρηξης, ενώ επίσης ομολόγησε τη διάρρηξη καφεστιατορίου που βρίσκεται στην Πάφο, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 11 και 12 Ιουνίου. Από το καφεστιατόριο είχαν κλαπεί τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές τύπου tablet και άλλη μία ηλεκτρονική συσκευή.

Σε έρευνα που έγινε ακολούθως της σύλληψης της 25χρονης, στην κατοικία της εντοπίστηκαν οι τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και τα οικιακά σκεύη που είχαν κλαπεί κατά τις δύο διαρρήξεις.

Άλλο ένα πρόσωπο, ηλικίας 39 χρόνων, συνελήφθη χθες, από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης αποθήκης στην Λεμεσό.

Η διάρρηξη διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο και από την αποθήκη κλάπηκαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία χειρός. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον 39χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Δευτέρας, από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και τέθηκε υπό κράτηση.

Επίσης στην Λεμεσό, καταγγέλθηκε χθες στο ΤΑΕ, υπόθεση κλοπής χρημάτων και κοσμημάτων από κατοικία, που διαπράχθηκε στο χρονικό διάστημα μεταξύ του περασμένου Δεκεμβρίου και του Ιουνίου που διανύουμε. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 46χρονης και γύρω στις 9.00 το βράδυ της Δευτέρας, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, προχώρησαν στη σύλληψή της με δικαστικό ένταλμα.

Μετά από έρευνα που έγινε στην οικία της ύποπτης, τα μέλη του ΤΑΕ εντόπισαν μέρος της περιουσίας που είχε κλαπεί από την κατοικία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X