ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βροχή» τα πρόστιμα σε καταστηματάρχες - Για παραβίαση νόμων

Εκδόθηκαν εξώδικα 500 ευρώ στον καθένα εκτός από δυο

Σε στοχευμένες επιχειρήσεις τόσο για την τήρηση του κανόνα οδικής ασφάλειας όσο και για την τήρηση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συντονισμένης επιχείρησης προέκυψαν 39 τροχαίες καταγγελίες από τις οποίες οι 13 αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης στην Πάφο και την Πόλη Χρυσοχούς.

Επίσης καταγγέλθηκαν συνολικά 24 ιδιοκτήτες καταστημάτων – κέντρων αναψυχής αλλά και δύο πολίτες. Συγκεκριμένα καταγγέλθηκαν 18 καταστηματάρχες, 9 στην Πόλη Χρυσοχούς και 9 στην Πάφο επειδή δεν τηρούσαν τα διατάγματα του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Εκδόθηκαν εξώδικα 500 ευρώ στον καθένα εκτός από δυο περιπτώσεις που τα εξώδικα που εκδόθηκαν ήταν των 1000 ευρώ αφού διαπιστώθηκε ότι υπήρξε επανάληψη της παράβασης.

Για άλλους έξι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής θα σχηματιστεί φάκελος και θα οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, επειδή όπως διαπιστώθηκε από τους ελέγχους λειτουργούσαν τα καταστήματα τους χωρίς την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας.

Χθες βράδυ καταγγέλθηκαν επίσης δυο πολίτες και θα καταβάλουν πρόστιμο 300 ευρώ επειδή δεν φορούσαν μάσκες σε κλειστούς χώρους.

Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X