ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: 8 χρόνια φυλάκισης σε 38χρονο

«Πιάστηκε» μετά από έρευνα σε όχημα

Ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων, επέβαλε χθες το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας σε 38χρονο, για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Ο 38χρονος είχε συλληφθεί στις 9 Δεκεμβρίου, 2019, όταν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ανέκοψαν σε αγροτικό δρόμο σε περιοχή της Λάρνακας, αυτοκίνητο στο οποίο ο ίδιος επέβαινε ως συνοδηγός, με οδηγό 30χρονο.

Κατά την ανακοπή του οχήματος, ο 30χρονος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί ελαφρά με δύο υπηρεσιακά οχήματα. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντός του οχήματος ανευρέθηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε στον 38χρονο, στην κατοχή του εντοπίστηκαν 105 γραμμάρια κοκαΐνης. Κατά την έρευνα εντοπίστηκε επίσης ποσότητα κάνναβης 816 γραμμαρίων.

Τόσο ο 38χρονος, όσο και ο 30χρονος συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ στις 18 Δεκεμβρίου, 2019, με την ολοκλήρωση των αστυνομικών ανακρίσεων, η υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, καταχωρήθηκε στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας, για άμεση εκδίκαση.

Αφού το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 38χρονο, επέβαλε σε αυτόν ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων, με την ποινή να έχει ισχύ από τις 18 Δεκεμβρίου, 2019, χρόνο από τον οποίο ο 38χρονος τελούσε υπό κράτηση, για σκοπούς εκδίκασης της υπόθεσης.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην επαρχία Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X