ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος - 12,381 καταγγελίες για υπερβολική ταχύτητα τον Μάιο

Δείτε τα αποτελέσματα από τις εκστρατείες της Αστυνομίας

Στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη, πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 1η και 31 Μαΐου, 2019 παγκύπριες και συντονισμένες εκστρατείες και επιχειρήσεις της Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια των εκστρατειών, ελέχθησαν παγκύπρια 2,379 οχήματα και 3,145 πρόσωπα που επέβαιναν σε αυτά.

Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 947 νυκτερινά κέντρα, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 228 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον περί κέντρων αναψυχής νόμο.

Εξάλλου, στη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθηκαν για εφαρμογή του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 422 ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε το παράνομο.

Εξάλλου, διενεργήθηκαν τροχονομικοί έλεγχοι σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 10,669 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα. Επίσης έγιναν 8,264 έλεγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 907 καταγγελίες. Άλλες 47 καταγγελίες προέκυψαν για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Παράλληλα, έγιναν 12,381 καταγγελίες οδηγών για υπερβολική ταχύτητα, ενώ εκδόθηκε αριθμός γραπτών παρατηρήσεων και γραπτών προειδοποιήσεων σε οδηγούς. Επίσης, κατά το πιο πάνω χρονικό διάστημα, η Αστυνομία παρείχε συνολικά 453 οδικές βοήθειες.

Να σημειωθεί ότι οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, συνεχίζονται στις προσπάθειες που καταβάλλονται να προληφθεί και να παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας, στοχεύοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X