ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κτυπά» 40ρια ο υδράργυρος - Κίτρινη προειδοποίηση

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Στα ύψη και αύριο Τετάρτη (26/6) ο υδράργυρος με την μετεωρολογική υπηρεσία Κύπρου να εκδίδει κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες.

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά από το μεσημέρι και μετά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και αρχικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη εκτός από τα δυτικά παράλια που θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο την Παρασκευή και το Σάββατο θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X