ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρίσιμα ο εργάτης που έπεσε στο κενό - Ελλιπή μέτρα ασφάλειας

To Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας διερευνά τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος

Τις συνθήκες του εργατικού ατυχήματος που συνέβη σήμερα στη βιομηχανική περιοχή της Μεσόγης διερευνά το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται να προκύπτουν ακατάλληλες μέθοδοι εργασίας, σύμφωνα με τον Γιώργο Κατσονούρη προϊστάμενο του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Κατσονούρης ανέφερε πως το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας διερευνά τις συνθήκες εργατικού ατυχήματος το οποίο έγινε σήμερα το πρωί στη βιομηχανική περιοχή Μεσόγης, σε αποθηκευτικό χώρο, κατά το οποίο αλλοδαπός εργάτης έπεσε από ύψος περίπου τριών μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο ΓΝ Πάφου, αρχικά και στη συνέχεια στο ΓΝ Λευκωσίας.

Ο κ. Κατσονούρης ανέφερε πως “οι συνθήκες του εργατικού ατυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να προκύπτουν ακατάλληλες μεθόδους εργασίας που έχουν χρησιμοποιηθεί”. Πρόσθεσε πως οποιαδήποτε άλλα ευρήματα προκύψουν στην πορεία διερεύνησης του ατυχήματος θα εξεταστούν .

Επεσήμανε πως για ακόμη μια φορά βλέπουμε ελλιπείς συνθήκες εργασίας και ελλιπή τήρησης μέτρων ασφαλείας κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης συγκεκριμένης εργασίας, κατέληξε.

Σημειώνεται πως ο 57χρονος αλλοδαπός νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη πτώση, ο 57χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη πολλαπλά κατάγματα βάσης κρανίου, επισκληρίδιο αιμάτωμα, κατάγματα θωρακικής και οσφυϊκής χώρας, καθώς επίσης κατάγματα πλευρών. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λευκωσίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση