ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κραυγή απόγνωσης από τον πατέρα του 13χρονου που σκότωσε την αδερφή του

«Μπαμπά σε παρακαλώ πάρε με από εδώ μέσα»

Δεν έχει τελειωμό η οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε την κυπριακή κοινή γνώμη με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά.

Η τραγική αυτή υπόθεση εκτυλίχθηκε στη Λάρνακα τον περασμένο Νοέμβρη τότε που ο 13χρονος μαχαίρωσε θανάσιμα την 9χρονη αδελφή του.

Ο πατέρας του ανήλικου ο οποίος παραμένει στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας λόγω έλλειψης υποδομών κράτησης των ανήλικων παραβατών, μίλησε στην εκπομπή του Αlpha Ενημέρωση και ζήτησε από το κράτος να βρεθεί μια λύση για το παιδί του.


Στο ψυχιατρείο εδώ και μήνες ο 13χρονος που φέρεται να σκότωσε την αδερφή του


«Βγαίνουμε έξω, να παίξουμε μπάλα, τoυ παίρνω φαΐ ότι μπορώ να πάρω και εγώ, να κάτσουμε μαζί να πιούμε ένα αναψυκτικό για να μπορεί να κάνει θεραπεία, να νιώσει καλύτερα αλλά το μωρό ζητά να βγει, έτσι μου λαλεί "Μπαμπά σε παρακαλώ πάρε με από εδώ μέσα" 'Έτσι μου λέει πάντα όποτε πάω. Δεν περνά καλά. Είναι 4 μήνες ακριβώς από τη στιγμή που το έκανε που είναι εκεί κλειστός δεν έχει πρόγραμμα να κάνει να πάει κάπου. Εγώ ζήτησα να τον αφήσει 1-2 ώρες να πάει κάπου με κάποιον συνοδό, να γυρίσει λίγο, να πάω και εγώ αμάν χρειάζεται με αυτό δεν με βοηθούν, αλλά ως τώρα τίποτε είναι εκεί μέσα. Δεν πήγε πούποτε μέσα, μέσα κάθε μέρα», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το video με τη συγκλονιστική μαρτυρία:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση