ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνος Λοϊζίδης, ο νέος Διευθύνων σύμβουλος της AstroBank

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Τον διορισμό του Κωνσταντίνου Λοϊζίδη ως Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής και Διευθύνοντα Συμβούλου της AstroBank αποφάσισε σε πρόσφατη συνεδρία του το Διοικητικό Συμβούλιο της AstroBank.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την Εκτελεστική Επιτροπή απαρτίζουν οι Γιώργος Άππιος, Εκτελεστικός Σύμβουλος/ Αναπληρωτής Διευθύνοντας Σύμβουλος, Μάριος Σαββίδης, Εκτελεστικός Σύμβουλος, Νεοκλής Νεοκλέους, Γενικός Διευθυντής και Ανδρέας Θεοδωρίδης, Εκτελεστικός Διευθυντής της νέο-ιδρυθείσας Εταιρείας Διαχείρισης Προβληματικών Δανείων.

Σύντομο βιογραφικό

Ο κ. Λοϊζίδης είναι πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς (Κύπρου) Λτδ, καθώς επίσης και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Αιγύπτου. Ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας Πειραιώς ήταν επικεφαλής των Διεθνών Δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Στο παρελθόν διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών (2003-2005), Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Τράπεζας (1996-2005), Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος της Ελληνικής Μεταλλευτικής Εταιρείας (1996-2003) καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Bankers Trust Company (1981-1996), μιας από τις τότε μεγαλύτερες Αμερικανικές τράπεζες.

Διετέλεσε Πρόεδρος ή μέλος πολλών Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων και μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών στην Κύπρο και στο εξωτερικό και μέλος της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών και Ασφαλειών του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, με έδρα το Παρίσι. Κατέχει τίτλο BSc από το Imperial College of Science and Technology στο Λονδίνο καθώς και ΜΒΑ από το Massachusetts Institute of Technology στις ΗΠΑ.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X