ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Κόκκινη Λίμνη: Καμιά πρόοδος στις έρευνες

Επίμονες οι προσπάθειες - Αύριο θα συνεχιστούν οι έρευνες στη Λίμνη Μεμί

Συνεχίζονται σήμερα, Σάββατο 25/05, από το πρωί οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, με την ελπίδα να ανευρεθεί η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και παιδιών.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη διεξάγονται με τη συνδρομή της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, η οποία έχει συγκεκριμένο εξειδικευμένο εξοπλισμό. Οι έρευνες πραγματοποιούνται από δύτες με σκάφανδρο, ωστόσο, μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, δεν είχε σημειωθεί οποιαδήποτε πρόοδος.

Σήμερα στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, δεν θα διεξαχθεί οποιοσδήποτε έλεγχος και οι έρευνες θα συνεχιστούν αύριο από την ομάδα των Ισραηλιτών, σε στόχους που είχε καταγράψει το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Σόναρ.

Οι έρευνες στη Λίμνη Μεμί, διεξάγονται σε μια προσπάθεια εντοπισμού της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν προέκυψε οτιδήποτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X