ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κόκκινη Λίμνη: Φωτογραφίες βαλιτσών κυκλοφορούσαν για χρόνια (Pics)

Άγνωστο το αν πρόκειται για τις μακάβριες βαλίτσες του «Ορέστη»

Φωτογραφίες από την «Κόκκινη Λίμνη», από προηγούμενα έτη, κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού κοινοποιούνται εκ νέου, με αφορμή τα στυγερά εγκλήματα του 35χρονου και τις αποκαλύψεις του για το πώς ξεφορτώθηκε τις σορούς των θυμάτων του. Οι εν λόγω λήψεις δείχνουν ότι, κατά τα έτη 2017 και 2018, στον πυθμένα της λίμνης, στην οποία η στάθμη του νερού ήταν σε χαμηλότερα επίπεδα, βρίσκονταν ταξιδιωτικές βαλίτσες.

Στο προφίλ του ειδικού σε θέματα ασφάλειας διαδικτύου, Ντίνου Παστού, βλέπουμε αυτές τις φωτογραφίες, καθώς και ένα βίντεο που έφτιαξαν επισκέπτες της λίμνης.

Τρομάζει το γεγονός ότι η κοπέλα στο βίντεο ποζάρει στο σημείο που ενδεχομένως να βρίσκονται οι βαλίτσες στις οποίες ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι τοποθέτησε τα θύματά του και τα πέταξε στο νερό:

Οι φωτογραφίες των βαλιτσών έχουν ληφθεί κατά το 2017, ενώ το βίντεο ελήφθη κατά το 2018. Να σημειωθεί ότι η Livia Florentina Bunea και η κόρη της Elena εξαφανίστηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, ενώ η Maricar Valdez Arquiola εξαφανίστηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2017. Τα τρία αυτά θύματά του, βάσει της ομολογίας του, ο 35χρονος τοποθέτησε σε βαλίτσες και τα πέταξε στην «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό.

Ωστόσο, τονίζουμε ότι, μέχρι την ανάσυρση των βαλιτσών από τον βυθό, που αναμένεται την Κυριακή του Πάσχα και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων στο περιεχόμενό τους, δεν μπορούμε παρά να κάνουμε λόγο για σενάρια.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X