ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κοκαΐνη «έβγαλαν» από κέντρο διασκέδασης στην Αγία Νάπα

Στο γραφείο του εντοπίστηκαν οι ουσίες και μια ζυγαριά

Συντονισμένη επιχείρηση έρευνας σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου, διενήργησε το βράδυ η Αστυνομία, κατά την οποία συνελήφθη ο υπεύθυνος του υποστατικού μετά τον εντοπισμό κοκαΐνης συνολικού μεικτού βάρους 96 γραμμαρίων περίπου.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας στο υποστατικό, το οποίο βρίσκεται στην Αγία Νάπα, διεξήχθη 20 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, με τη συμμετοχή μελών της ΥΚΑΝ, της ΑΔΕ Αμμοχώστου και της ΜΜΑΔ.


«Ανεπιθύμητοι νεαροί», ανασφάλεια και αγανάκτηση στην Αγία Νάπα


Κατά την έρευνα, την οποία διενήργησαν τα μέλη της Αστυνομίας στην παρουσία του 32χρονου υπεύθυνου του υποστατικού, εντοπίστηκαν σε αποθηκευτικό χώρο, στο γραφείο του 32χρονου, δύο συσκευασίες κοκαΐνης, μεικτού βάρους 89 γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κοκαΐνης. Άλλα εννέα σακουλάκια με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 7,2 γραμμαρίων, εντοπίστηκαν σε μεταλλική συρταριέρα.

Ο 32χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα, επανασυνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Εναντίον του υπόπτου διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και προμήθειας ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθη άλλο ένα πρόσωπο, ηλικίας 39χρόνων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.
Ο 39χρονος εντοπίστηκε εξωτερικά, στο προαύλιο του υποστατικού, κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας και έγινε αντιληπτός από μέλος της ΥΚΑΝ να ρίχνει στο έδαφος ένα νάιλον σακουλάκι, το οποίο περιείχε άσπρη σκόνη, η οποία πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Αυτός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού ανακρίθηκε σχετικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση, αφέθηκε ελεύθερος λίγο μετά τις 3.00 τα ξημερώματα.

Τις δύο υποθέσεις διερευνά η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου).

Πηγή: Αστυνομία Κύπρου

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X