ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάφος: Η γυναίκα-μυστήριο με το delivery κόκας

Πού εστιάζονται οι έρευνες

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση delivery κοκαΐνης μέσω φραπέ στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών αναζητούν τη μυστηριώδη γυναίκα που παρήγγειλε φραπέ και τοποθέτησε τέσσερεις συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εξετάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών θα τεθούν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του Δικαστηρίου.

Μέχρι στιγμής, όπως πληροφορούμαστε, από τα κλειστά κυκλώματα δεν εντοπίζεται κάτι το ύποπτο, που θα δώσει κατεύθυνση στις έρευνες με σκοπό τον εντοπισμό της άγνωστης γυναίκας.

Την ίδια ώρα οι Αρχές έλαβαν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα ενώ ο 36χρονος που ήταν ο παραλήπτης δεν απασχόλησε στο παρελθόν την ΥΚΑΝ για υποθέσεις ναρκωτικών.

Τα γεγονότα

Koκαΐνη επιχείρησε να δώσει σε κρατούμενο άγνωστη γυναίκα σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας κρατούμενος Ελλαδίτης ηλικίας 36 ετών μετέβη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου από τις κεντρικές φυλακές για να του επιβληθεί ποινή για υπόθεση βίας στην οικογένεια και άγνωστη γυναίκα του παρήγγειλε φραπέ από το κυλικείο και ζήτησε από την υπάλληλο όπως του παραδοθεί.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίσθηκαν, ωστόσο, εντός του καφέ, τέσσερεις συσκευασίες που περιείχαν 52 γραμμάρια μικτού βάρους κοκαΐνη.

Η Αστυνομία καταβάλλει προσπάθειες για εντοπισμό της γυναίκας.

Στον 36χρονο στη συνέχεια επιβλήθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για την υπόθεση βίας στην οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση