ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλείνει λωρίδα κυκλοφορίας λόγω εργασιών στον αυτοκινητόδρομο

Όλες οι πληροφορίες

Εργασίες θα διεξάγονται αύριο Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου, 2019, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από τις 9.00 το πρωί, μέχρι και τις 12.00 το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα παραμένει κλειστό τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, στην περιοχή Πεντάσχοινου και η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου. Οι εργασίες θα διεξάγονται στην κεντρική νησίδα του δρόμου.

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού θα διεξάγονται και το ερχόμενο Σάββατο, 2 Νοεμβρίου, από τις 6.00 μέχρι και τις 8.00 το πρωί, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου στο ύψος της Κοινότητας Μαρί και του Ηλεκτροπαραγωγικού Σταθμού Βασιλικού.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει κατά διαστήματα, για μερικά λεπτά, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις, προς Λευκωσία και προς Λεμεσό.

Τις εργασίες θα διεξάγει, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, για αφαίρεση εναέριου καλωδίου ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο διασταυρώνει τον αυτοκινητόδρομο.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Καλούνται επίσης να συμμορφώνονται στην προσωρινή σήμανση τροχαίας και στις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, που θα βρίσκονται στα σημεία διεξαγωγής των εργασιών για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και για παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X