ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίτρινη προειδοποίηση - Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει!

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 15:00 σήμερα μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής

Κίτρινη προειδοποίηση για θυελλώδεις ανέμους εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι έντασης 8 μποφόρ θα επηρεάζουν τα δυτικά και βόρεια παράλια.

Η προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τις 15:00 σήμερα μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η πρόβλεψη για τον καιρό

Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει από το απόγευμα την περιοχή. Από αύριο θα επηρεάζει την περιοχή ασθενής ψηλή πίεση.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι θυελλώδεις, 8 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυματώδης μέχρι πολύ κυματώδης και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι τρικυμιώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 βαθμούς στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου δεν αποκλείεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, αρχικά μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και σταδιακά, μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παροδικά όμως θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X