ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κινδύνεψαν να πνιγούν λουόμενοι στη Λεμεσό

Σωτήρια η επέμβαση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού

Δύο λουόμενοι κινδύνευσαν να πνιγούν στη Λεμεσό, σύμφωνα με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού, της οποίας η παρέμβαση ήταν σωτήρια και στις δύο περιπτώσεις.

Αυτούσια η ανάρτηση 

Σε ακόμα δύο επεισόδια ανταποκρίθηκαν οι Ναυαγοσώστες μας χθες 10/09 και σήμερα 11/09 στις περιοχές Ακτή Ολυμπίων το πρώτο και Ακτή Κυβερνήτη το δεύτερο.

Στο πρώτο στην Ακτή Ολυμπίων χθες γύρω στης 09.45 Άνδρας κινδύνευσε από πνιγμό σε μακρινή απόσταση από το Ναυαγοσωστικό σημείο ΛΕΜ 15. Άμεσα ανταποκρίθηκαν οι Ναυαγοσώστες μας και με χορήγηση οξυγόνου σταδιακά επανάφεραν τον 77 χρόνων σε καλά επίπεδα και εν συνέχεια τον παρέλαβε το ασθενοφόρο.

Στη δεύτερη περίπτωση στην Ακτή Κυβερνήτη γύρω στης 13.00 σήμερα οι Ναυαγοσώστες μας αντιλήφθηκαν γυναίκα αναίσθητη . Άμεσα ανέσυραν στη στεριά την 67χρονη γυναίκα η οποία βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση χωρίς αναπνοή. Με την χρήση οξυγόνου και καρδιοσυμπιέσεων κατάφεραν να επαναφέρουν την καρδιοαναπνευστική λειτουργία. Ασθενοφόρο την παρέλαβε και μετά από πληροφόρηση από Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού η Γυναίκα ευτυχώς είναι καλά στην Υγεία της.

Μπράβο και Συγχαρητήρια στους Ναυαγοσώστες μας που καθημερινά ανταποκρίνονται σε διάφορες περιπτώσεις εντός και εκτός θαλάσσης βοηθώντας τον κόσμο.

Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση