ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κηδεύεται ο 44χρονος πατέρας τριών παιδιών - Παράκληση της οικογένειας

«Έσβησε» μπροστά στα μάτια του 6χρονου γιού του

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται την Τρίτη (31/12) ο άτυχος Γιώργος Φούλιας από το Καϊμακλί, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Παρασκευή (27/12) στο Πέρα Χωρίο Νήσου.

Η κηδεία τελείται στις 11:00 από την εκκλησία του Αγία Πολυδώρου στο Καϊμακλί.

Η οικογένεια του άτυχου 44χρονου δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια και παράκλησή της είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για αυτήν.

Ο Γιώργος ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Θυμίζουμε ότι η τροχαία σύγκρουση συνέβη λίγο μετά τις 18:00, στην λεωφόρο Λεμεσού, στο Πέρα Χωρίο, όπου ο 44χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο κατευθυνόμενος προς Λευκωσία, έχοντας ως συνοδηγό τον 6χρονο υιό του.

Σε σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε στην κατεύθυνση προς Πέρα Χωρίο, 20χρονη, με συνοδηγό 21χρονη.

Στην νεαρή οδηγό, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης στο οποίο η ένδειξη ήταν μηδενική. Σημειώνεται ότι ούτε η συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.

Όσον αφορά το παιδί, το οποίο επέβαινε στο όχημα με τον πατέρα του, υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι και μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής επί της σορού του άτυχου Γιώργου, η οποία διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους στο Γενικό Νοσοκομείο, ο θάνατός του προήλθε από κάκωση σώματος και ζωτικών οργάνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X