ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καύσωνας! Αγγίζουμε 40ρι σήμερα

Πότε θα πάρουμε ανάσες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που το απόγευµα θα παρατηρούνται κατά
διαστήµατα ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά, το
απόγευµα, λίγο ταραγµένη.

Διαβάστε, επίσης: Θερμοκρασίες-«κόλαση» το Σαββατοκύριακο

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 34 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, στους 33 στα δυτικά παράλια και στους 29 βαθµούς στα βόρεια παράλια και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ ενώ η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα ανατολικά παράλια, στους 24 στα νότια παράλια, στους 21 στα βόρεια παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X