ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στοιχεία από κατεχόμενα: Τόσοι πέρασαν μόνο την Δευτέρα

Ποιο οδόφραγμα είχε την τιμητική του

Συνολικά 18 χιλιάδες 840 άτομα επισκέφτηκαν τα κατεχόμενα την Δευτέρα ενώ 21 χιλιάδες 719 άτομα μετέβησαν στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται σύμφωνα με στοιχεία της «αστυνομίας», η περισσότερη κίνηση παρατηρήθηκε στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου όπου 7 χιλιάδες 307 άτομα πέρασαν από τις ελεύθερες στις κατεχόμενες περιοχές ενώ 14 χιλιάδες 994 άτομα μετέβησαν από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές.


«Έμφραγμα» στα οδοφράγματα: Τόσοι πέρασαν τα τελευταία Σ/κ


Από τα οδοφράγματα πέρασαν στα κατεχόμενα και 7 χιλιάδες 125 ξένοι υπήκοοι ενώ 2 χιλιάδες 567 Τουρκοκύπριοι επισκέφτηκαν την Δευτέρα τις ελεύθερες περιοχές.

Λαμβάνει μέτρα το ψευδοκράτος

Η «υπουργός εσωτερικών» Αϊσεγκιούλ Μπαϊρμπάς μιλώντας στον Μπαϊράκ, έκανε λόγο για «σοβαρή αύξηση» που παρατηρείται στις διελεύσεις από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές η οποία έχει προκαλέσει κάποια προβλήματα, όπως είπε.


«Γιόρτασαν»... ανεξαρτησία στα κατεχόμενα οι Ελληνοκύπριοι (Pics)


Ανέφερε ότι ο αριθμός των εργαζομένων στα σημεία διέλευσης δεν είναι αρκετός, σημειώνοντας ότι ο αριθμός των διελεύσεων μπορεί να φτάσει από 2 έως 14.000 τα Σαββατοκύριακα. Είπε, επίσης, ότι ο συνωστισμός σημειώνεται στα σημεία εγγραφής ως αποτέλεσμα της αύξησης των διελεύσεων.

Η «υπουργός εσωτερικών» είπε ότι το «υπουργικό συμβούλιο» απέρριψε εισήγηση η οποία τέθηκε ενώπιον του για τερματισμό των εγγραφών στα σημεία διέλευσης. «Αποφασίσαμε ότι αυτό δεν θα ήταν σωστό και ασφαλές», σημείωσε.

Ανέφερε όμως οτι για την αντιμετώπιση της κατάστασης θα προσληφθούν 20 νέοι εργαζόμενοι, ενώ μελετάται και η διαπλάτυνσή των δρόμων στα σημεία ελέγχου.

Πηγή: Η Καθημερινή / ΚΥΠΕ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X