ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατεχόμενα: Φρικτή επίθεση σε δύο δημοσιογράφους

«Η αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας έναντι της επίθεσης που έγινε μπροστά στα μάτια αστυνομικού είναι εντελώς φιάσκο»

ΚΥΠΕ

Ο ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Kıbrıs Gerçek [Κύπρος Πραγματική] Τσαγλάρ Γιουκσέλ δέχθηκε χθες επίθεση στο κεφάλι από δύο άτομα αγνώστων στοιχείων μπροστά από την οικία του, γράφει η εφημερίδα Vatan, όπως μεταδίδει το ΓΤΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσαγλάρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε κάκωση κεφαλής και αφού του έγινε συρραφή πέντε ραφών, απολύθηκε.

Η Συντεχνία Εργαζομένων στον Τύπο, Basın-Sen, καταδικάζει την επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου Γιουκσέλ και του κινηματογραφιστή της ιστοσελίδας Κενάν Ντογού , γράφει η Avrupa.

Εξάλλου, σε γραπτή ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Basın-Sen Αλί Κισμίρ σημειώνει ότι "η επίθεση, που δέχθηκαν δύο εργαζόμενοι αργά χθες το βράδυ είναι φριχτή και καταδικαστέα".

Λέγοντας ότι χθες βράδυ δέχθηκε επίθεση και ο κινηματογραφιστής της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Kıbrıs Gerçek Κενάν Ντογού, εν ώρα καθήκοντος, ο Κισμίρ ανέφερε πως «η αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας έναντι της επίθεσης που έγινε μπροστά στα μάτια αστυνομικού είναι εντελώς φιάσκο".

«Είναι πολύ σημαντικό οι υπεύθυνοι αυτών των δύο υποθέσεων να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης και αυτή η μαύρη κηλίδα να σβήσει. Θα παρακολουθούμε την υπόθεση και θα ενημερώνουμε το κοινό για τις εξελίξεις», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X