ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατεδαφίζεται κτήριο στην καρδιά της Λευκωσίας - Οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί

Οι διευθετήσεις από την Αστυνομία

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, από τις 3.00 το απόγευμα σήμερα Σάββατο, 13 Απριλίου, μέχρι και τις 8.00 το βράδυ, αύριο Κυριακή, 14 Απριλίου, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, (πρώην λεωφόρος Σάντα Ρόζα), στην Λευκωσία, θα είναι κλειστές στην κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στο τμήμα μεταξύ της οδού Αυλώνος και της οδού Γεράσιμου Μαρκορά.


Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ της Αγίας Νάπας - Μητέρα και παιδί εκτοξεύθηκαν από παιχνίδι


Σύμφωνα με ενημέρωση από το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το τμήμα της λεωφόρου θα είναι κλειστό λόγω εργασιών κατεδάφισης οικίας.

Για λόγους οδικής ασφάλειας, κατά τη διάρκεια των εργασιών κατεδάφισης, η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω των οδών Αυλώνος, Ανδρέα Μιχαλακοπούλου και Γεράσιμου Μαρκορά.

Επίσης, από τις 06.00πμ μέχρι και τις 11.00πμ, σήμερα, θα γίνονται εργασίες από την ΑΗΚ, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Χοιροκοιτία. Για λόγους ασφαλείας, θα γίνονται ολιγόλεπτες αποκοπές του αυτοκινητόδρομου και από τις δύο κατευθύνσεις, διάρκειας μέχρι και 5 λεπτών.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X