ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατεδαφίζεται κτήριο στην καρδιά της Λευκωσίας

Κλείνουν λωρίδες κυκλοφορίας κεντρικής αρτηρίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 13 Απριλίου, από τις 3 μ.μ. μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στις 8 μ.μ., οι δύο λωρίδες της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην Σάντα Ρόζα) μεταξύ των οδών Αυλώνος και Γερασίμου Μαρκορά με κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Γρίβα Διγενή θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία λόγω εργασιών κατεδάφισης οικίας από ιδιωτική εταιρεία.


Τραυματισμός 41χρονου: Η μαρτυρία και οι πρώτες υποψίες


Κατά τη διάρκεια των εργασιών κατεδάφισης, η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Αυλώνος, Ανδρέα Μιχαλακοπούλου και Γερασίμου Μαρκορά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


Κύπρος: Ηλεκτροπληξία μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνη συσκευή (Pic)


Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X