ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατέβηκαν στο Προεδρικό οι Παφίτες (pics)

Τα αιτήματα τους από τον Πρόεδρο

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο 100 περίπου εργαζόμενοι του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ).

Οι εργαζόμενοι κρατούν πλακάτ στα οποία αναγράφονται συνθήματα όπως «Αφήνετε 250 οικογένειες στο δρόμο», «Εδώ απεργία, τέρμα η κοροϊδία», «Η παραίτηση είναι μονόδρομος» και «2010 – 2018 ευθυνοφοβία, ανεπάρκεια, κοροϊδία».

Οι παραπονούμενοι έφθασαν στο Προεδρικό με δύο λεωφορεία, τα οποία ενοικίασαν.

 

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων επέδωσε υπόμνημα στο Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου Πέτρο Δημητρίου με τα αιτήματά τους.

Τα αιτήματα 

Να σημειώσουμε ότι μετά το προεδρικό, η διαμαρτυρία θα μεταφερθεί στη Βουλή κι ακολούθως στο υπουργείο Μεταφορών

Σε χθεσινές δηλώσεις του ο Χρίστος Ευαγγέλου, εκπρόσωπος των οδηγών του ΟΣΥΠΑ, διεμήνυσε πως οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου θα παραμείνουν στην επ'αόριστο απεργία που έχουν εξαγγείλει και πως δεν πρόκειται να πιάσουν τιμόνι αν δεν τους καταβληθεί ο μισθός του Νοεμβρίου και αν δεν τους κατοχυρωθεί η καταβολή του μισθού του Δεκεμβρίου και ο 13ος μισθός.

Επιπρόσθετα, ζήτησε τη διαμεσολάβηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, αλλά και του Προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, προκειμένου να μην αφεθούν 200 υπάλληλοι του ΟΣΥΠΑ απλήρωτοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση